ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ APCO SYSTEMS

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ…

  • Θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.
  • Θα προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σαν να ήταν δικά μας.
  • Θα αποφεύγουμε σε κάθε περίπτωση τις δυσάρεστες εκπλήξεις.
  • Εσείς αποφασίζετε τι θα σας γνωστοποιούμε και με ποιον τρόπο.
  • Εάν δεν χρειαζόμαστε κάποιο προσωπικό δεδομένο, θα το διαγράφουμε.
  • Η ιδιωτικότητά σας είναι η προτεραιότητά μας.

Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας

Εμείς, η ομάδα της APCO Systems Ltd., δίνουμε μεγάλη σημασία στην ιδιωτικότητα και γι’ αυτό δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (δηλ. τις πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση/ταυτοποίησή σας) σαν να ήταν δικά μας δεδομένα.

Εάν έχετε απορίες για τον τρόπο που προστατεύουμε την ιδιωτικότητά σας, μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση: dpo@harvest.tech

Ένα από τα δικαιώματα που έχετε βάσει της κοινοτικής νομοθεσίας –τον λεγόμενο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων – ΓΚΠΔ ή GDPR (General Data Protection Regulation)– είναι ότι πρέπει να ενημερώνεστε για το πότε τα προσωπικά σας δεδομένα (γνωστά και ως προσωπικές πληροφορίες) υποβάλλονται σε επεξεργασία (με τη μορφή της συλλογής, χρήσης ή αποθήκευσης) από οποιονδήποτε φορέα. Έχετε επίσης το δικαίωμα να πληροφορηθείτε για την εν λόγω επεξεργασία και για τον σκοπό της.

Αυτή η πολιτική ιδιωτικού απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές που ακολουθούμε σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα επισκεπτών του ιστότοπου http://apcopay.com/ και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που κάνουν χρήση των διαδικτυακών μας εγκαταστάσεων και της πλατφόρμας. Για όλες τις υπηρεσίες μας, ο υπεύθυνος επεξεργασίας –η εταιρεία που ευθύνεται για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας– είναι η APCO Systems Ltd. που εδρεύει στη διεύθυνση Nineteen Twenty Three, Valletta Road, Marsa, Μάλτα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα χρησιμοποιούμε και θα αποκαλύπτουμε τυχόν προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς μόνο όπως προβλέπει η παρούσα πολιτική.

Περιήγηση στην Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου (Περιεχόμενα)

  • Πληροφορίες που συλλέγουμε
  • Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας
  • Ανήλικοι κάτω των 18
  • Κοινοποίηση των πληροφοριών σας
  • Προωθητικά μηνύματα
  • Διαδικτυακή προβολή των διαφημίσεών μας
  • Cookies
  • Πληροφορίες που συλλέγουμε για λογαριασμό των πελατών μας
  • Κενές θέσεις ‒ Αιτήσεις απασχόλησης
  • Τα δικαιώματά σας
  • Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων
  • Αλλαγές στον τρόπο προστασίας της ιδιωτικότητάς σας
  • Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους
  • Πώς θα επικοινωνήσετε μαζί μας

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Έχουμε πρόσβαση στα περισσότερα από τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να συλλέγουμε για εσάς μέσω του παρόντος ιστότοπου μόνο εάν εσείς επιλέξετε να μας τα δώσετε.

Μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμπληρώνετε ένα πεδίο (π.χ. για την υποβολή μιας αίτησης εργασίας, για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή για να συμπληρώσετε κάποια φόρμα με ερωτήσεις και σχόλια ή οποιαδήποτε άλλη φόρμα ή αίτηση που έχετε κατεβάσει μέσω ή από τον ιστότοπο της APCO Systems Ltd. Εάν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, τότε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε θα εξαρτώνται από το τι είδους πληροφορίες αναφέρονται στα e-mail αυτά.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς συνήθως περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Στοιχεία επικοινωνίας
    1. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    2. Αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας
  3. 3. Πληροφορίες για τη συσκευή σας (κινητό ή φορητό υπολογιστή) από την οποία περιηγηθήκατε στον ιστότοπό μας και την τελευταία IP από την οποία συνδεθήκατε.

Διαβάστε τις επόμενες ενότητες για να κατανοήσετε πώς και γιατί χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Εκτός από αυτές τις πληροφορίες, έχουμε πρόσβαση και σε κάποιες άλλες πληροφορίες που μας παρέχονται αυτόματα κατά την πρόσβασή σας. Περισσότερα στοιχεία δίνονται στην ενότητα «Cookies».

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας με ποικίλους τρόπους: το πώς θα τις χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται από τη φύση των πληροφοριών και τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί.

Οι παρακάτω πίνακες είναι κατατοπιστικοί, καθώς δείχνουν λεπτομερώς πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και γιατί.

1. Το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Πώς χρησιμοποιούμε το όνομα, το επώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση e-mail)Γιατί;
Εξατομικευμένη σχέση με τον πελάτηΣυλλέγουμε αυτά τα δεδομένα για να είμαστε σε θέση να σας εξασφαλίσουμε μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία, σχετική με την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

2. Το ιστορικό επαφών σας
Τι πληροφορίες μας έχετε κοινοποιήσει –π.χ. μέσω e-mail ή της φόρμας επικοινωνίας.

Πώς χρησιμοποιούμε το ιστορικό επαφών σαςΓιατί;
Για να παρέχουμε εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους πελάτες μαςΧρησιμοποιούμε το ιστορικό των επαφών σας για να εξυπηρετούμε και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στη δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντί σας και να είστε όσο το δυνατό πιο ικανοποιημένοι
Για να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό μαςΓια να διατηρούμε την ομάδα μας σε άψογη φόρμα και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

3. Πληροφορίες για τη συσκευή σας (κινητό ή φορητός υπολογιστής) μέσω της οποίας προσπελάζετε τον ιστότοπό μας
Δεν συλλέγεται καμία πληροφορία κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας ή κατά τη διάρκεια της χρήσης της εφαρμογής μας.

4. Οι απαντήσεις σας σε έρευνες, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες

Πώς χρησιμοποιούμε τις απαντήσεις σας στις έρευνες που διεξάγουμε κατά καιρούς.Γιατί;
Για να μπορούμε να διεξάγουμε τις έρευνες.Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε δώσει στις έρευνες για να βελτιωθούμε, όπου είναι δυνατό.

Επίσης, καθιστούμε ανώνυμες και συγκεντρωτικές τις προσωπικές σας πληροφορίες (έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή σας) και τις χρησιμοποιούμε για σκοπούς όπως τον έλεγχο των IT συστημάτων μας, για έρευνα και ανάλυση δεδομένων, για τη βελτίωση του ιστότοπου και της εφαρμογής μας και για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, κοινοποιούμε αυτές τις ανώνυμες πληροφορίες σε τρίτους χωρίς όμως να τους δώσουμε τη δυνατότητα αναγνώρισής σας.

Η νομική βάση για την επεξεργασία

Για κάποιες από τις χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων (όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω), υπάρχει μια νομική βάση που υπαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία προστασίας των προσωπικών δεδομένων και η οποία μας δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα χωρίς να έχουμε αποκτήσει τη συγκατάθεσή σας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μεταξύ άλλων, όταν συνάπτουμε ένα συμβόλαιο μαζί σας ή προβαίνουμε σε ενέργειες που εσείς μας έχετε ζητήσει πριν από τη σύναψη του συμβολαίου όπως να επεξεργαστούμε την εντολή σας, να παρέχουμε εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υποστήριξης σε εσάς.

Ένας άλλος λόγος είναι περιστάσεις (όπως αυτές που περιγράψαμε παραπάνω) όπου έχουμε έννομο συμφέρον να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον λαμβάνεται η δέουσα μέριμνα για τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας:

  • Για να διασφαλίσουμε ότι γνωρίζετε τυχόν αλλαγές που έγιναν στον ιστότοπο ή στους όρους αυτής της Πολιτικής ιδιωτικού απορρήτου.
  • Για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε οργανώσει τις βάσεις δεδομένων μας με αποδοτικό τρόπο και ότι έχουμε κατανοήσει τον τρόπο που οι πελάτες μας κάνουν αγορές.
  • Για να ερευνήσουμε και να αναλύσουμε τα δεδομένα σας (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων αγοράς), καθώς έτσι κατανοούμε καλύτερα τους πελάτες μας, ποιοι είναι και πώς αλληλεπιδρούν με εμάς.
  • Για να βελτιώσουμε και να υπερασπιστούμε την ασφάλεια του ιστότοπου (για παράδειγμα, για την αξιοποίηση των στατιστικών στοιχείων που συλλέγουμε, την πραγματοποίηση τεστ και αναλύσεων ή για την επίλυση προβλημάτων).

Προθεσμίες διατήρησης πληροφοριών

  • Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο χωρίς να παραβλέπουμε τον σκοπό (ή τους σκοπούς) (ή τους συμβατούς σκοπούς) για τους οποίους είχαμε συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα.
  • Ενδεχομένως να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας εάν χρειάζεται ή υπαγορεύεται από τις κανονιστικές ή ρυθμιστικές απαιτήσεις, για να επιλύουμε διαφωνίες, να προλαμβάνουμε περιστατικά απάτης και κατάχρησης ή για να διασφαλίζουμε την τήρηση των Όρων και Προϋποθέσεων.
  • Ενδεικτικά:
    • Θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα είναι ενεργός ο λογαριασμός σας (εάν έχετε φυσικά) ή μέχρι να μας ζητήσετε να διακόψουμε την επικοινωνία, εκτός κι αν χρειάζεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα για περισσότερο χρόνο.
    • Ενδέχεται να διατηρούμε ορισμένες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για περισσότερο χρόνο στο πλαίσιο της συμμόρφωσής μας με τυχόν νομικές ή ρυθμιστικές απαιτήσεις, ή για την επίλυση κάποιας νομικής διαφοράς και μπορεί να διατηρούμε διαφορετικούς τύπους προσωπικών δεδομένων για διαφορετικά χρονικά διαστήματα εάν απαιτείται από τη νομοθεσία (για παράδειγμα, ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρήσουμε κάποια προσωπικά δεδομένα σχετικά με τις αγορές για περίπου 10 χρόνια ώστε να συμμορφωνόμαστε με τις φορολογικές απαιτήσεις ή τις απαιτήσεις υποβολής ΦΠΑ)
  • Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιόδους διατήρησης ή τα κριτήρια που εφαρμόζουμε για να καθορίσουμε τις περιόδους διατήρησης πληροφοριών επικοινωνώντας μαζί μας στο http://apcopay.com/.

Ανήλικοι κάτω των 18

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, σας συνιστούμε να αποκτήσετε την άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα σας προτού μας δώσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον γονέα ή τον κηδεμόνα και ίσως ζητήσουμε έγγραφα ταυτοποίησης για να σιγουρευτούμε ότι τη συγκατάθεση ή την άδεια την έδωσε ο κάτοχος της γονικής μέριμνας.

Κοινοποίηση των πληροφοριών σας

Δεν διαθέτουμε ούτε θα διαθέσουμε οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιονδήποτε τρίτο – όπως το όνομα, την ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας. Αφενός δεν ασχολούμαστε με αυτό το αντικείμενο, αφετέρου, θέλουμε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

  • Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα π.χ. στο πλαίσιο μιας δικαστικής εντολής, για να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις του νόμου και να ικανοποιήσουμε μια νομική απαίτηση, για να διευκολύνουμε τη σωστή απονομή της δικαιοσύνης, για να προστατεύσουμε ζωτικά σας συμφέροντα, για να εκπληρώσουμε τα αιτήματά σας, για να προστατεύσουμε την ακεραιότητα σχετικών ιστότοπων που διαχειριζόμαστε είτε εμείς είτε συνδεδεμένες οντότητες ή θυγατρικές, ή σε περίπτωση πώλησης της εταιρείας, συγχώνευσης διά απορρόφησης, αναδιοργάνωσης, λύσης ή παρόμοιας συνθήκης που αφορά εμάς και/ή τις θυγατρικές μας και τις συνδεδεμένες οντότητες.
  • Στις περιπτώσεις όπου κοινοποιούμε τα δεδομένα σας, έχουμε συμφωνήσει με τις άλλες οντότητες ότι τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνον για τους σκοπούς για τους οποίους δόθηκαν αρχικά ‒ και πάλι, δεν θέλουμε να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.
  • Επίσης, μπορεί να κοινολογήσουμε σε τρίτους συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία για τους πελάτες μας, και πριν προχωρήσουμε στην κοινολόγηση, θα βεβαιωθούμε ότι δεν θα είναι δυνατή η αναγνώρισή σας. Οι ανώνυμες πληροφορίες παραμένουν ανώνυμες.
  • Εάν χρειαστεί ποτέ να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε οντότητες που βρίσκονται εκτός ΕΟΧ, θα τα κοινοποιήσουμε με τρόπο που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που έχει θεσπίσει ο ΓΚΠΔ.

Προωθητικά μηνύματα

Συνήθως θα επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες για τα οποία έχετε εκδληώσει ενδιαφέρον και πιστεύουμε ότι θα σας ενδιέφερε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες γιατί θα είναι χρήσιμες για το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε επιλέξει. Ωστόσο μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας.

Επίσης, εάν έχετε συμφωνήσει (δηλ. μας έχετε δώσει τη σαφή επιβεβαίωσή σας), θα σας στείλουμε προωθητικά μηνύματα μέσω e-mail ή SMS, για να μαθαίνετε τα νέα μας και για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα προϊόντα μας.

Πώς θα σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα από μάς

Μπορείτε να σταματήσετε να δέχεστε προωθητικά μηνύματα από εμάς οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας ένα από τα εξής:

  • Με κλικ στον σύνδεσμο unsubscribe (κατάργηση εγγραφής) που βρίσκεται σε κάθε email που σας στέλνουμε
  • Επικοινωνώντας με την ομάδα μάρκετινγκ στο marketing@harvest.tech

Μόλις λάβουμε το σχετικό e-mail, θα ενημερώσουμε το προφίλ σας για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα λαμβάνετε άλλα προωθητικά μηνύματα. Σημειώνουμε ότι ίσως χρειαστούν κάποιες ημέρες για να ενημερωθούν όλα μας τα συστήματα, επομένως, μπορεί να συνεχίσετε να δέχεστε μηνύματα από εμάς όσο επεξεργαζόμαστε το αίτημά σας.

Εάν μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας στέλνουμε προωθητικά μηνύματα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα διακόψουμε την επικοινωνία για σκοπούς υποστήριξης (όπως τα ενημερωτικά e-mail για την πορεία της παραγγελίας). Η επικοινωνία αυτή είναι απαραίτητη στο πλαίσιο των υπηρεσιών που σας παρέχουμε βάσει συμβολαίου.

Cookies – τι είναι τα cookies;

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείου κειμένου (κατά κανόνα αριθμοί και γράμματα) που καταφορτώνεται σε έναν τερματικό εξοπλισμό (π.χ. τον υπολογιστή ή το smartphone σας) όταν εσείς (ή κάποιος άλλος) προσπελάζετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη συσκευή. Σε κάθε επόμενη επίσκεψη στον ίδιο ιστότοπο, τα cookies αποστέλλονται πίσω στον ιστότοπο από όπου προήλθαν. Είναι χρήσιμα επειδή δίνουν τη δυνατότητα στον ιστότοπο να αναγνωρίζει τη συσκευή σας και να αποθηκεύει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας ή για παλιότερες ενέργειές σας.

Κάποια cookies είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της επικοινωνίας μέσω ενός ηλεκτρονικού δικτύου επικοινωνίας – άλλα μπορεί να είναι απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας βάσει του Internet, και τότε είναι απαραίτητη η χρήση τους.

Άλλα είδη cookies μπορεί να είναι επιθυμητά για τη βελτίωση της εμπειρίας σας, και τότε θα σας ζητήσουμε τη συγκατάθεση για τη χρήση τους.

Ποιά cookies χρησιμοποιούμε;

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

ΤΥΠΟΣΣΚΟΠΟΣΛΟΓΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ
1. Analytics CookiesΑυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την κατανόηση, τη βελτίωση και την ανάλυση των αναγκών των χρηστών που επισκέπτονται τον ιστότοπό μας με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας τους.. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιεί ένας χρήστης πριν υποβάλει τη φόρμα επικοινωνίας. Δεν κοινοποιούμε τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από την ανάλυση με τρίτους.

Google Analytics cookies: _ga, _gat, _gid

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο Google Analytics για να μετράμε την κίνηση στον ιστότοπό μας. Η Google εφαρμόζει τη δική της Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου. Μπορείτε να τη συμβουλευτείτε εδώ. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση μέσω Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics.

Y
2. Απαραίτητα cookiesCookies: PHPSESSID, viewed_cookie_policy

To cookie PHPSESSID χρησιμοποιείται στις εφαρμογές PHP. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και την αναγνώριση του μοναδικού ID της περιόδου λειτουργίας ενός χρήστη για τη διαχείριση της περιόδου λειτουργίας του χρήστη στον ιστότοπο. Το cookie είναι ένα cookie περιόδου λειτουργίας και διαγράφεται με το κλείσιμο όλων των παράθυρων του προγράμματος περιήγησης.

Το viewed_cookie_policy ορίζεται από την προσθήκη GDPR Cookie Consent και αποθηκεύεται είτε ο χρήστης έχει συγκατατεθεί στη χρήση των cookies είτε όχι. Δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό δεδομένο.

Y

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookie σας;

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies, καθώς και για το πώς θα δείτε ποια cookies έχουν οριστεί και πώς θα τα διαχειριστείτε και θα τα διαγράψετε, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.aboutcookies.org ή www.allaboutcookies.org.

Άλλες πληροφορίες που συλλέγουμε παθητικά

Εκτός από τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη χρήση του ιστότοπού μας, συλλέγονται  κι άλλες πληροφορίες χωρίς την ενεργή συμμετοχή σας (χωρίς να έχετε εσείς παράσχει αυτές τις πληροφορίες) όταν περιηγείστε στον ιστότοπο. Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες και μεθόδους συλλογής δεδομένων περιήγησης για να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες για διάφορους λόγους, π.χ. για να παρακολουθούμε τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπό μας, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής τους, πόσο διάστημα κράτησε η παραμονή τους και ποιες σελίδες επισκέφθηκαν. Οι  πληροφορίες που συλλέγονται παθητικά μας βοηθούν ακόμη να καθορίσουμε ποια προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιούν οι επισκέπτες μας και τη διεύθυνση από την οποία προσπέλασαν τον ιστότοπό μας, π.χ. εάν συνδέονται στον ιστότοπό μας μέσω μίας από τις διαφημίσεις banner που εμφανίζονται εκεί. Η τεχνολογία αυτή δεν επιτρέπει την αναγνώρισή σας.

Αυτές οι πληροφορίες που συλλέγονται παθητικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν και να συνδυαστούν για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους επισκέπτες του ιστότοπου, την προσαρμογή του βάσει των προτιμήσεών τους, τη συλλογή και ανάλυση στατιστικών και τάσεων για τους επισκέπτες μας καθώς και του τρόπου που χρησιμοποιούν τους ιστότοπους που διαχειριζόμαστε εμείς και οι συνδεδεμένες οντότητες ή θυγατρικές μας. Μαζί με τις συνδεδεμένες οντότητες και θυγατρικές μας θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες και θα τις κοινοποιήσουμε σε τρίτους για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο, τη λειτουργικότητα και τη διαχείριση των ιστότοπών μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τους πελάτες και τις αγορές μας και για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, εκτός κι αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, οι εν λόγω  πληροφορίες δεν θα συνδυαστούν με προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από άλλα σημεία του ιστότοπού μας ή από τους ιστότοπους των αντίστοιχων συνδεδεμένων οντοτήτων ή θυγατρικών μας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε για λογαριασμό των πελατών μας στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών

Στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ενεργούμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας. Χειριζόμαστε πληροφορίες επεξεργασίας πιστωτικών καρτών όπως απαιτείται για τη διεξαγωγή συναλλαγών μεταξύ των πελατών του Φορέα διαχείρισης και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, προκειμένου να εκτελέσουμε χρηματοοικονομικές συναλλαγές υπό τις οδηγίες του Φορέα διαχείρισης.

Σε περίπτωση που υποβάλλουμε τυχόν δεδομένα σε επεξεργασία, η επεξεργασία αυτή θα γίνει μόνο για όσο διάστημα ορίζει η Σύμβαση επεξεργασίας δεδομένων που θα έχουμε συνάψει μεταξύ μας και με τον πελάτη, τα δε δεδομένα θα διατηρούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις συμμόρφωσης με τα πρότυπα PCI-DSS.

Τα δεδομένα συλλέγονται από τους πελάτες του πελάτη ώστε να είναι δυνατή η εκτέλεση χρηματοοικονομικών συναλλαγών για λογαριασμό των πελατών με τα αρμόδια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα υπό τις οδηγίες του Φορέα διαχείρισης. Η επεξεργασία περιλαμβάνει τη συλλογή, αποθήκευση και προώθηση των στοιχείων της συναλλαγής στα αρμόδια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση χρηματοοικονομικών συναλλαγών υπό τις οδηγίες του Φορέα διαχείρισης.

Τα είδη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται είναι μεταξύ άλλων:

  • Όνομα κατόχου κάρτας,
  • Διεύθυνση,
  • Ημερομηνία γέννησης,
  • Αριθμός τηλεφώνου,
  • Διεύθυνση e-mail,
  • Διεύθυνση IP χρήστη,
  • Αριθμός πιστωτικής κάρτας και
  • Λογαριασμός πελάτη στην πλατφόρμα του Φορέα διαχείρισης

Τυχόν προσωπικά δεδομένα θα διατηρούνται από εμάς για τους σκοπούς της τήρησης χρηματοπιστωτικού αρχείου. Η εν λόγω διατήρηση θα πληροί τις απαιτήσεις της συμμόρφωσης με τα πρότυπα PCI-DSS ή τις οδηγίες του συγκεκριμένου Φορέα διαχείρισης (με την ιδιότητά του ως Υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων) για όσο διάστημα η εν λόγω διατήρηση δεν προσκρούει σε άλλες νομικές απαιτήσεις. Τα όποια προσωπικά δεδομένα που υπόκεινται σε επεξεργασία για λογαριασμό του Υπεύθυνου επεξεργασίας θα διαγράφονται ή θα καταστρέφονται μετά τη λύση της παρούσας σύμβασης συν το όποιο πρόσθετο διάστημα διατήρησης που προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Κενές θέσεις ‒ Αιτήσεις απασχόλησης

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει μια ενότητα όπου οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για τις κενές θέσεις απασχόλησης που αναρτώνται κατά καιρούς.

Εκτός κι αν ορίζεται διαφορετικά, έχουμε τον ρόλο του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων σε σχέση με τις πληροφορίες που μας παρέχετε στην πορεία της διαδικασίας επιλογής. Εάν έχετε τυχόν απορίες σχετικά με τη διαδικασία ή τον τρόπο που μεταχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση dpo@harvest.tech.

Τι θα κάνουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε;

Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη διαδικασία επιλογής θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εξέταση της αίτησής σας ή για τη συμμόρφωση με νομικές ή ρυθμιστικές απαιτήσεις, κατά περίπτωση.

Δεν θα κοινοποιήσουμε σε τρίτους τις πληροφορίες που μας παρέχετε στην πορεία της διαδικασίας πρόσληψης για λόγους διαφήμισης ούτε θα αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε θα διατηρούνται με ασφάλεια από εμάς και/ή τους υπεύθυνους επεξεργασίας μας είτε βρίσκονται σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή.

Θα χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρείχατε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με σκοπό την εξέταση της αίτησής σας.

Θα χρησιμοποιούμε τις άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε για να αξιολογήσουμε την κατάλληλότητά σας για τη θέση.

Τι είδους πληροφορίες ζητάμε και γιατί;

Δεν συλλέγουμε περισσότερες πληροφορίες από όσες είναι απαραίτητο για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς μας και δεν θα τις διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα από όσο είναι απαραίτητο. Οι πληροφορίες που μας ζητάτε χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των επαγγελματικών προσόντων σας.

Δεν είναι ανάγκη να παρέχετε όλες τις πληροφορίες που ζητάμε, ωστόσο, σε διαφορετική περίπτωση, η έλλειψη πληροφοριών μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της αίτησής σας.

Στάδιο υποβολής της αίτησης και πρόκριση

Εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας σύστημα υποβολής αίτησης, οι πληροφορίες που μας παρέχετε συλλέγονται από το τμήμα προσλήψεων της εταιρείας. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει επεξεργασία τους είτε από εμάς είτε από το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού των συνδεδεμένων εταιρειών εντός της Διεύθυνσης Συγκομιδής.

Σας ζητούμε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Επίσης, θα σας ζητήσουμε στοιχεία για την εμπειρία σας, την εκπαίδευση που έχετε λάβει, συστατικές επιστολές καθώς και να μας δώσετε απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούν τη θέση για την οποία έχετε κάνει αίτηση. Η ομάδα προσλήψεων της εταιρείας θα έχει πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες.

Πρόκριση

Μετά τη λήψη της αίτησής σας, οι αιτήσεις θα εξετάζονται ως προς την καταλληλότητά τους και η αίτηση θα διαβιβάζεται στον αρμόδιο διευθυντή ή επικεφαλής τμήματος για αξιολόγηση και συνέντευξη όσων προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Τεστ αξιολόγησης

Μπορεί να σας ζητηθεί να συμμετάσχετε σε τεστ αξιολόγησης ή να συμπληρώσετε ερωτηματολόγια για το επαγγελματικό σας προφίλ και/ή ακόμη να περάσετε από συνέντευξη ή έναν συνδυασμό αυτών. Οι πληροφορίες αυτές θα παρασχεθούν από εσάς και από εμάς και σε αυτή την περίπτωση θα διατηρούνται από εμάς για τον σκοπό της πρόσληψης και ίσως για την επόμενη φάση, εάν προκριθείτε.

Εάν σας κάνουμε μια προσφορά, μπορεί να σας ζητήσουμε πληροφορίες για να διεξάγουμε ελέγχους που μπορεί να είναι απαραίτητοι για να είμαστε βέβαιοι για την αξιοπιστία, την ακεραιότητα και τη δυνατότητά σας να εργαστείτε σε εμάς. Σε περίπτωση που πρέπει να κάνετε αίτηση για άδεια εργασίας, θα απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία των πληροφοριών σας.

Ανάλογα με τη φύση της θέσης, μπορεί να σας ζητηθεί να προσκομίσετε έγγραφο ταυτοποίησης, απόδειξη των προσόντων σας, συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες, ποινικό μητρώο και μια δήλωση ότι δεν έχετε καταδικαστεί για κάποιο αδίκημα.

(i) Θα επικοινωνήσουμε με τις συστάσεις σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που μας έχετε δώσει στην αίτηση, για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες

(ii) Μπορεί να σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για την υγεία σας. Ο λόγος για τη συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου μπορεί να είναι για να εξακριβώσουμε την καταλληλότητά σας για εργασία ή για να κρίνουμε εάν πληρείτε τα κριτήρια για ένταξη στα προγράμματα ασφάλειας υγείας που μπορεί να προσφέρονται μέσω της εταιρείας. Τη διαδικασία αυτή αναλαμβάνει ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων.

Σε περίπτωση που σας κάνουμε τελική προσφορά, θα σας ζητήσουμε και τα εξής στοιχεία:

  • Τραπεζικά στοιχεία για την κατάθεση του μισθού σας.
  • Στοιχεία έκτακτης επικοινωνίας για να γνωρίζουμε με ποιον θα επικοινωνήσουμε εάν σας συμβεί κάτι έκτακτο εν ώρα εργασίας.
  • Μετά την πρόσληψη, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε αίτηση για διαπίστευση ασφαλείας ανάλογα με τη θέση στην οποία θα εργαστείτε. Το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού έχει αναλάβει τη διευκόλυνση αυτής της διαδικασίας.
  • Θα σας ζητήσουμε επίσης μια φωτογραφία για το αρχείο της εταιρείας και για τον έλεγχο πρόσβασης στους χώρους της.

Οι οριστικές αποφάσεις για την πρόσληψη λαμβάνονται από τους υπεύθυνους πρόσληψης και τα μέλη της ομάδας προσλήψεων. Η απόφαση βασίζεται στις πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Προθεσμίες διατήρησης πληροφοριών

Εάν αποτύχετε στην αξιολόγηση για τη θέση για την οποία αιτηθήκατε, μπορεί να σας ζητήσουμε να κρατήσουμε τα στοιχεία σας στη «δεξαμενή» ταλέντων της εταιρείας για ένα διάστημα έως δώδεκα (12) μήνες. Εάν συμφωνήσετε, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που ανοίξουν άλλες, κατάλληλες για τα προσόντα σας, θέσεις μέσα σε αυτό το διάστημα. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας οποιαδήποτε στιγμή, ωστόσο, συνήθως διατηρούμε τις πληροφορίες της αίτησής σας για τουλάχιστον 6 μήνες σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις για τη διαδικασία αξιολόγησης.

Εάν προσληφθείτε, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλο το διάστημα που εργάζεστε σε εμάς και για όσο διάστημα ορίζουν οι πολιτικές και διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού και η πολιτική διατήρησης εγγράφων του ανθρώπινου δυναμικού.

Τα δικαιώματά σας

Τα δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα είναι τα εξής:

  • Το δικαίωμα να ενημερωθείτε για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.
    Οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντί σας για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι σχετικές διευκρινίσεις παρέχονται στην παρούσα Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου την οποία θα επικαιροποιούμε όσο το δυνατό συχνότερα.
  • Το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς.
    Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για το άτομό σας επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση dpo@harvest.tech (στο πεδίο του θέματος, θα πρέπει να ορίσετε Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου, Privacy Policy). Για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας, θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε ένα έγγραφο ταυτοποίησης ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι η κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται στο κατάλληλο άτομο. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας εντός ενός μήνα ή, εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα σύνθετο, εντός δύο μηνών. Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή. Εάν κρίνουμε ότι η συχνότητα των αιτημάτων σας είναι παράλογη, μπορεί να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν διαφωνείτε, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων της Μάλτας, στον Επίτροπο πληροφοριών και δεδομένων.
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβειών στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για το άτομό σας.
    Κάθε σχόλιό σας, που σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε για την ορθότητα και την επικαιρότητα των αρχείων μας, είναι ευπρόσδεκτο. Εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που έχουμε για εσάς είναι ανακριβείς ή ημιτελείς, ζητήστε μας να τις διορθώσουμε στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση dpo@harvest.tech (στο πεδίο του θέματος, αναφέρετε Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου, Privacy Policy).
  • Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, ή να παύσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους.
    Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί απόλυτο δικαίωμα. Παρά το αίτημά σας για διαγραφή, μπορεί να νομιμοποιούμαστε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που χρειάζεται να διατηρούμε π.χ. (i) για λόγους συμμόρφωσης με νομική υποχρέωση (π.χ. επειδή είναι υποχρέωσή μας να υποβάλουμε τον ΦΠΑ) και (ii) σε σχέση με την άσκηση ή την υπεράσπιση τυχόν νομικών αξιώσεων. Αφού μας ζητάτε να διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεραίνουμε ότι δεν θέλετε άλλη επικοινωνία μαζί μας. Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα σας στείλουμε στο μέλλον νέες προσφορές (π.χ. εάν αγοράσαμε τα στοιχεία σας από λίστα τρίτων), θα διατηρήσουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία για λόγους απαλοιφής. Με εξαίρεση τα οριζόμενα παραπάνω, θα συμμορφωνόμαστε σε κάθε περίπτωση με το αίτημά σας και μάλιστα ανυπερθέτως. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώσουμε τους όποιους τρίτους στους οποίους έχουμε κοινοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με το αίτημά σας ώστε να συμμορφώνονται κι εκείνοι.
  • Το δικαίωμα να διακόψετε τη λήψη μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ.
  • Το δικαίωμα να εναντιωθείτε σε κάποιο είδος επεξεργασίας βάσει του έννομου συμφέροντος.
    Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην από μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα χρησιμοποιούμε για έννομο συμφέρον ή όταν χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας για λόγους δημιουργίας προφίλ με χρήση αυτοματοποιημένων μέσων.
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε την ανθρώπινη παρέμβαση σε κάθε αυτοματοποιημένη επεξεργασία χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση που χρησιμοποιείται για τη λήψη αποφάσεων που έχουν νομικές ή παρόμοιες συνέπειες σε εσάς.
  • Το δικαίωμα να αποσύρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεση για άλλη επεξεργασία που είναι δυνατή μόνο με συγκατάθεση.
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαβιβάσουμε ή να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλον πάροχο υπηρεσιών.
    Έχετε δικαίωμα να μετακινήσετε, αντιγράψετε ή διαβιβάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από έναν φορέα σε άλλον. Εάν επιθυμείτε να διαβιβάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε. Εάν ζητήσετε τη διαβίβαση δεδομένων, θα σας δώσουμε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε δομημένη, βασική και μηχαναγνώσιμη μορφή (π.χ. σε μορφή αρχείου CSV). Μπορούμε να παρέχουμε απευθείας σε εσάς τα προσωπικά δεδομένα ή εάν μας το ζητήσετε, να τα διαβιβάσουμε σε άλλον φορέα. Σημειώστε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιούμε συστήματα επεξεργασίας που είναι συμβατά με άλλον φορέα, έτσι είναι πιθανό ο παραλήπτης φορέας να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόματα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχουμε. Όταν κάνετε ένα αίτημα διαβίβασης, θα ήταν χρήσιμο να προσδιορίσετε ακριβώς ποια προσωπικά δεδομένα επιθυμείτε να διαβιβάσουμε.
  • Το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στον φορέα ρύθμισης προστασίας δεδομένων στον οποίο υπόκεισθε –στη Μάλτα– στον Επίτροπο πληροφοριών και δεδομένων (IDPC).
    Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, να υποβάλετε μια καταγγελία ή απλά έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω dpo@harvest.tech (στο πεδίο του θέματος, αναφέρετε Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου, Privacy Policy). Η άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορεί να γίνει με κάποιο περιορισμό, π.χ. εάν μας ζητήσετε πληροφορίες, μπορούμε να σας γνωστοποιήσουμε ό,τι σας αφορά και όχι ό,τι αφορά άλλα άτομα. Όταν λαμβάνουμε αιτήματα, μπορούμε να σας ζητήσουμε να μας εξακριβώσετε την ταυτότητά σας και να υποβάλετε έγγραφα ή πληροφορίες για έλεγχο ταυτότητας (δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες στο λάθος άτομο). Τα παράλογα αιτήματα μπορεί να υπόκεινται σε εύλογη αμοιβή ή άρνηση να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Όπου κρίνεται απαραίτητο, στον ιστότοπό μας χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο HTTPS για να διατηρούμε τις πληροφορίες που σας αφορούν ασφαλείς. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω του διαδικτύου θα είναι 100% ασφαλής.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής όταν συνδέεστε για να χρησιμοποιήσετε μέρη των ιστότοπων. Η διαδικασία εγγραφής μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης και/ή άλλης πληροφορίας ταυτοποίησης. Θα πρέπει να διατηρείτε τα παραπάνω στοιχεία εμπιστευτικά και να μην τα αποκαλύπτετε ή κοινοποιείτε σε τρίτους.

Όταν αποκαλύπτετε αυτά τα στοιχεία, ευθύνεστε αποκλειστικά για όλες τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν όπου χρησιμοποιούνται.

Όταν δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ισχυρό κωδικό, δηλαδή θα πρέπει να περιέχει έναν συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών και πεζοκεφαλαίων.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να κρατήσουμε ασφαλείς τις πληροφορίες που αποκαλύπτετε σε εμάς. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας που μας στέλνετε.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε υλοποιήσει για να ασφαλίσουμε τις πληροφορίες που διαβιβάζονται μέσω του ιστότοπού μας ή που αποθηκεύονται στο σύστημά μας περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Χρήση ασφαλών διακομιστών
  2. Χρήση τειχών προστασίας
  3. Χρήση κρυπτογράφησης
  4. Έλεγχοι φυσικής πρόσβασης στα κέντρα δεδομένων
  5. Έλεγχοι πρόσβασης πληροφοριών
  6. Χρήση εφεδρικών συστημάτων

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα συμβεί μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή κλοπή.

Αλλαγές στον τρόπο προστασίας της ιδιωτικότητάς σας

Ο ιστότοπός μας βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη: νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά προστίθενται περιοδικά και βελτιώνουν τη διασύνδεση, επομένως, μπορεί να πρέπει να γίνονται αλλαγές κατά καιρούς στην πολιτική ιδιωτικού απορρήτου μας.

Επομένως, σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για κάθε επικοινωνία σας, είτε για να μας προτείνετε μια αλλαγή είτε ειδικά εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου, ή εάν επιθυμείτε να υποβάλετε μια καταγγελία για τον τρόπο που έχουμε χειριστεί τις προσωπικές σας πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

APCO Systems Ltd
Nineteen Twenty Three,
Valletta Road,
Marsa, Malta MRS 3000

Έχουμε ορίσει έναν Υπεύθυνο προστασίας δεδομένων με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε εδώ: dpo@harvest.tech